Gästebuch

14 Einträge auf 3 Seiten
Remy Ploegmakers
10.02.2019 19:23:58
Het skigebied in Neuastenberg is geweldig mooi. Echt sprookjesachtig. Net als restaurant Romantica!! Daar serveert de heks van Romantica. Een zeer onvriendelijk en ongastvrij persoon met een vleugje discriminatie.
Zodra je binnenkomt wordt je min of meer al weg gekeken.
Wij wilde daar met een groep van 14 personen lunchen.
Bij binnenkomst werd ons gecommandeerd de sneeuwschoenen eerst buiten volledig schoon en droog te maken.
Vervolgens na het verkrijgen van ons drinken wilden wij onze lunchbestelling op laten nemen.
Een paar kinderen en volwassenen wilde soep bestellen waarop wij een uitbrander van deze serveerster kregen dat dat dus niet kon!! Soep was een voorgerecht. En alleen een voorgerecht nemen was absoluut NIET TOEGESTAAN!!!! Er MOEST minimaal een hoofdgerecht genomen worden anders moesten we het restaurant verlaten.
Want ja ze waren een restaurant en geen lunchroom. Het was overigens 14.00 uur!
We wisten niet wat we hoorden. Ook de mensen die naast ons zaten keken met verbijstering naar de vertoning van deze stijgerende serveerster.
Na een heel betoog van haar zijn wij opgestapt en hebben het "restaurant" verlaten om ook nooit meer terug te komen zolang de heks van Romantica daar nog werk.
Zo jammer dit.
En als klap op de vuurpijl vertelde ze ons bij het verlaten dat we maar vlug weer naar Nederland terug moesten gaan!
Ik denk niet dat zij het helemaal snapt!
Mensen kunnen overal hun geld besteden. Zij moet er juist voor zorgen dat ze de klanten binnen houdt in plaats van wegjaagt! Maar Goed, Dat heeft ze nog niet helemaal in de gaten.
Patty Ploegmakers
10.02.2019 19:13:53
Diskriminierendes Restaurant !!!! :-( Bei einem Mittagessen wurde uns gesagt, dass wir nicht reinkommen dürfen, weil Schnee unter den Schuhen lag. Wir mussten ALL (INCL. CHILDREN) ein Zwei-Gänge-Menü kaufen, da wir sonst gehen konnten und bei der Abreise wurde uns auch gesagt Wir mussten sehr bald in unser eigenes Land gehen! Nehmen Sie kein Restaurant in einem Touristenort, wenn er es nicht aushält! Wir sind schon lange nett geblieben, haben aber für die Getränke bezahlt, denn so gehen Sie nicht mit Ihren Kunden!
Alexander Kivits
10.02.2019 18:50:02
Bij binnenkomst wordt er op een onvriendelijke manier gezegd dat onze sneeuw schoenen buiten helemaal schoon gemaakt moesten worden. Daarna aan tafel werd het steeds erger. Na de menu kaart overhandigd gekregen te hebben. En het reeds geserveerde drinken aan het nuttigen waren. Begint mevrouw van de bediening ons te dwingen om een voor gerecht en een hoofdgerecht te nemen. Alleen een soepje of een salade kon je niet bestellen. We zijn een restaurant zei ze. Alleen een hoofdgerecht bestellen vond ze ook niet goed!! Staat ze daar een beetje aan je tafel te schreeuwen. We zijn een restaurant!!!!! En niet zomaar om effe wat tussen door te eten. dan ga je maar na de imbiss toe zei ze. Ik heb al meerdere mensen weg gestuurd zei ze. Je neemt een complete maaltijd of anders niet. Het was zelfs niet mogelijk om 1 pizza voor 2 kinderen te bestellen. Iedereen aan tafel moest 1 maaltijd voor zich zelf bestellen. Ik zeg tegen de beste mevrouw geeft u mij de rekening van het drinken maar snel. En eten wil ik hier al niet meer. Als je al zo moeilijk doet tijdens het opnemen van de bestelling. Wij hebben het restaurant zo snel als kon verlaten. Op weg richting de uitgang riep de mevrouw van de bediening nog vriendelijk naar ons. GAAN JULLIE MAAR VLUG TERUG NAAR NEDERLAND.

Ik heb nog nooit zo'n onbeschofte gastvrouw gezien.
Viktor K.
03.02.2019 21:30:10
Das Essen wa in Ordnung nach dem wir es nach fast schon 2 Stunden bekommen haben ! Absolut extrem unfreundliches Personal ,um nicht zu sagen total agro den Kunden gegenüber.Dieses Erlebnis teilten wir Abends im hotel mit anderen Familien und mussten leider fest stellen das es wohl der Standard dort ist .Ich hoffe ihr tut mal was an der Kundenbetreuung sonst sehe ich schwarz für die Zukunft.

MfG. Viktor K.
Steller
12.01.2019 17:30:05
Unmögliches Personal, unfreundlich und sehr unflexibel. Meine Bestellung wurde abgelehnt, weil es das ja nicht gibt. Sie sind immerhin ein Restaurant.
Anzeigen: 5  10   20 
 
 
 
Karte
Anrufen
Email