Gästebuch

13 Einträge auf 3 Seiten
Familie De Graaf
09.05.2019 17:54:33
Zeer netjes geholpen, met een lekkere soep vooraf dat zeker de moeite waard is! Na t voor gerecht een heerlijk hoofd gerecht voor geschoteld gekregen. Zeker de moeite waard!
Familie De Graaf
09.05.2019 17:52:29
01-04-2019
Gesa Kniep
16.02.2019 16:32:45
Sehr angenehm - das Personal und Ambiente!
Sehr lecker - das Essen!
Heiner und ich waren am 24.01.19 bei euch, als wir spontan mal für zwei Tage auf die Postwiese zum Skifahren gefahren sind.
Und nach einem sooo anstrengenden Skitag bekommt man natürlich Hunger. Und diesen habt ihr vorzüglich gestillt: es war ein Schmauss für alle Sinne!
Danke euch, wir haben uns echt wohlgefühlt.
Und kommen gern wieder!
Weiter so!
Liebe Grüße
Gesa & Heiner aus Melle ( bei OS)
Familie Kwartero
11.02.2019 09:35:59
Van een ochtend skiën hadden we honger gekregen dus hadden we zin in een warme lunch. Dit restaurant was open. Op de kaart stonden een paar heerlijke soepen en die bestelden wij. Onze gastvrouw werd meteen enorm boos. Dit mocht niet. Er moest een avondmaaltijd besteld worden. Maar dat kregen wij echt niet op. We zijn dus gegaan. Met een verdrietig kind die niet snapte waarom die mevrouw zo ontzettend boos deed. (Mensen om ons heen keken ook verbaasd toe) Wat wij niet snapten is waarom ze ons eerst dan drinken liet bestellen? Misschien kon ze hier beter meteen duidelijk in zijn i.p.v. deze onterechte uitbrander! En bovendien misschien dan voortaan na 16.00 uur pas opengaan als je toch geen lunches wilt serveren? PS. De imbiss die we daarna gevonden hadden met panoramisch uitzicht was heerlijk!
Remy Ploegmakers
10.02.2019 19:23:58
Het skigebied in Neuastenberg is geweldig mooi. Echt sprookjesachtig. Net als restaurant Romantica!! Daar serveert de heks van Romantica. Een zeer onvriendelijk en ongastvrij persoon met een vleugje discriminatie.
Zodra je binnenkomt wordt je min of meer al weg gekeken.
Wij wilde daar met een groep van 14 personen lunchen.
Bij binnenkomst werd ons gecommandeerd de sneeuwschoenen eerst buiten volledig schoon en droog te maken.
Vervolgens na het verkrijgen van ons drinken wilden wij onze lunchbestelling op laten nemen.
Een paar kinderen en volwassenen wilde soep bestellen waarop wij een uitbrander van deze serveerster kregen dat dat dus niet kon!! Soep was een voorgerecht. En alleen een voorgerecht nemen was absoluut NIET TOEGESTAAN!!!! Er MOEST minimaal een hoofdgerecht genomen worden anders moesten we het restaurant verlaten.
Want ja ze waren een restaurant en geen lunchroom. Het was overigens 14.00 uur!
We wisten niet wat we hoorden. Ook de mensen die naast ons zaten keken met verbijstering naar de vertoning van deze stijgerende serveerster.
Na een heel betoog van haar zijn wij opgestapt en hebben het "restaurant" verlaten om ook nooit meer terug te komen zolang de heks van Romantica daar nog werk.
Zo jammer dit.
En als klap op de vuurpijl vertelde ze ons bij het verlaten dat we maar vlug weer naar Nederland terug moesten gaan!
Ik denk niet dat zij het helemaal snapt!
Mensen kunnen overal hun geld besteden. Zij moet er juist voor zorgen dat ze de klanten binnen houdt in plaats van wegjaagt! Maar Goed, Dat heeft ze nog niet helemaal in de gaten.
Anzeigen: 5  10   20 
 
 
 
Karte
Anrufen
Email